KALE FESTİVALE HAZIRLANDI

16.05.2024
KALE FESTİVALE HAZIRLANDI

Giresun’un tarihi ve kültürel mirasının simgelerinden biri olan Giresun Kalesi, Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri öncesinde gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarıyla daha da göz alıcı bir hale geldi.

Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ot biçme, temizlik ve boyama çalışması gerçekleştirildi.

Ayrıca, kale çevresinde bulunan alanlarda da düzenleme çalışmaları yapılarak, ziyaretçilerin kalede rahatça ve güvenli bir şekilde gezebileceği ortam oluşturuldu.

Giresun Belediyesi yetkilileri ise, Giresun’un göz bebeği kalede periyodik olarak temizlik ve bakım onarım çalışmalarının devam edeceğini belirterek, kaleyi ziyaret eden vatandaşları da çevreyi temiz kullanmaları konusunda duyarlı olmaya davet etti.